a

faq 

FAQ – Website laten maken

Kan ik extra kosten verwachten?

Mijn werkwijze:

  • Jij kiest een pakket
  • Ik schrijf een offerte
  • Jij geeft een akkoord op mijn offerte
  • Ik stuur het eerste factuur van 50 %
  • Daarna maken we een planning.
  • Mocht je alsnog extra wensen hebben zoals een extra pagina of extra functionalitieten dan bespreken we dit
  • Dit wordt ook altijd vermeld op het 2e factuur die ik stuur vlak voor de oplevering. 
Wordt mijn hosting geregeld door jou?

Nee de pakketten die ik aanbied zijn excl. hosting & domeinnaam. Dit zijn één van de weinige onderdelen die je zelf moet regelen. Wel kan ik je advies geven over goede hostingpartijen. 

Via welk platvorm wordt mijn website gebouwd?

Voor website werk ik alleen met het CMS systeem WordPress. Webshops bouw ik in wordpress in combinatie met WooCommerce. 

Ik wil liever afspreken in real-life, kan dit?

Voor de brainstormsessie is het zeker mogelijk om real life af te spreken, als jij dit prettiger vindt. Voor werk ik volledig online. Wil je liever vlak voor de oplevering toch nog eens samenzitten? Laat me dit dan weten, dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn! 

Mijn huidige website is toe aan een upgrade! Kan dit?

Ja dat kan ik zeker! Is jouw huidige site aan een upgrade toe? dan regel ik dat voor je. Maar zoals ik eerder heb gezegd bouw ik website alleen in wordpress. Is jouw website niet gebouwd in wordpress? Geen zorgen, ik hou van oplossingen en niet van problemen. Stuur een mailtje naar info@yodiregelt.nl en dan maak ik een op maat gemaakte offerte voor je.

Hoe weet ik zeker dat ik je ontwerp mooi vindt?

Ik ga al jouw wensen om te zetten in een mooi ontwerp. Dit doe ik door de homepagina te ontwikkelen. Deze moet natuurlijk meteen je doelgroep aanspreken en passen bij jou. Wanneer deze home pagina af is laat ik deze aan je zien en kunnen we zonodig wat bijsturen. Één ding moet heel duidelijk zijn: Jij blijft baas van begin tot eind. Is het eerste ontwerp nog niet helemaal naar je zin? Zegt dit vooral! Dit pas ik graag voor je aan..

Schrijf jij ook teksten voor de website?

Teksten schrijven is een vak apart en ik focus mij op het bouwen van jouw website / webshop / online leeromgeving. Wil je toch dat je teksten geschreven worden? Ik werk samen met Copywriter Elisha van Explore Online. Zij schrijft pakkende teksten voor zowel bezoekers als zoekmachines als Google. 

Wat is jullie werkwijze?

Bekijk de pagina Nieuwe website, op deze pagina kun je exact nagaan welke fase worden behandeld bij de ontwikkeling van websites.

Hoelang duurt het om mijn website te bouwen?

Dit hang helemaal van jouw wensen en mijn agenda af. Gemiddeld reken ik 4 tot 6 weken voor het bouwen van een website. Mocht het zo zijn dat ik meer tijd heb kan dit ook sneller. Nadat ik een akkoord van jou heb gekregen op de offerte stuur ik een planning. 

Ik heb geen enkele technische kennis, kan ik dan nog steeds mijn eigen website beheren?

Ja tuurlijk kan dit! Dat is ook een van de voordelen van het werken met WordPress. Het is zeer gebruiksvriendelijk. Bij de oplevering leer ik jou hoe je teksten en afbeeldingen aan moet passen en hoe je een blog kunt schrijven. 

Stel hier je vraag!

9 + 2 =