Webdesign

Website laten maken.

Je begint of hebt een bedrijf waar je heel erg trots op bent. Dit wil je graag zien aan de buitenwereld. Een goede website is erg belangrijk voor jouw marketing. Dit laat namelijk zien wie je bent, waar je je in onderscheidt maar ook wat je aanbiedt. Met als doel dat potentiële klanten er voor kiezen om met jou aan de slag te gaan! 

Als ondernemer kan het best een uitdaging zijn de tijd te vinden en de skills te hebben om je website goed te krijgen. Laat mij je hier bij helpen!

Bij het maken van een goede website is het belangrijk dat wij goed met elkaar samen werken. Ik heb de kennis voor  voor het design & ontwikkeling van websites, maar jij hebt de kennis over jouw product of dienst. 

Mijn uitdaging is om ervoor te zorgen dat jouw website er online op zijn best uit komt te zien. Iedere klant en iedere site is uniek, dat maakt het werk juist zo leuk!

 

 

Uniek Design

Er wordt een wordpress website voor jouw ontworpen met een design dat zowel aantrekkelijk uitziet, als functioneel, informatief en gebruiksvriendelijk!

Gebruiksvriendelijk voor jou!

Door te werken met een gebruiksvriendelijke page-builder is het erg eenvoudig om teksten en afbeeldingen aan te passen.

Responsive

Tegenwoordig bekijken veel bezoekers een website op een smartphone of tablet.  Wij zorgen ervoor dat je website zich automatisch aanpast aan het betreffende scherm en daarmee perfect werkt op álle devices.

Wordpress website

WordPress is een krachtig CMS systeem, is zeer gebruiksvriendelijk en heeft oneindige uitbreidingsmogelijkheden d.m.v. duizenden plug-ins. 

Werkwijze

01.

Tijd om huiswerk te maken!

Leuk dat ik voor jou een website mag ontwikkelen. Allereerst zet ik jouw in de schoolbanken. Ik wil heel graag dat je na gaat denken wat je wilt precies wilt met je website. Wie is je doelgroep, welke functionaliteiten heeft je website nodig, van welke kleuren houd je, wat is je stijl? Op basis hiervan maak ik een op maat gemaakte offerte of je kiest een van mijn pakketten.

02.

Brainstormen maar!

We gaan je huiswerk bespreken. Dit kan in real-life inclusief stimulerende middelen, maar via skype of via de telefoon is ook goed. Wat jij het prettigst vindt. We brengen al jou wensen in kaart, bespreken alle functionaliteiten die je website nodig heeft en bepalen de structuur van je website. Dit alles zetten we om in een concreet & compleet plan.

03.

Het eerste ontwerp!

Ok, het is ons duidelijk wat je wilt. Ik ga voor je aan de slag; ik ga al jouw wensen om te zetten in een mooi ontwerp. Dit doe ik door de homepagina te ontwikkelen. Deze moet natuurlijk meteen je doelgroep aanspreken en passen bij jou. Wanneer deze home pagina af is laat ik deze aan je zien en kunnen we zonodig wat bijsturen. Één ding moet heel duidelijk zijn: Jij blijft baas van begin tot eind. Is het eerste ontwerp nog niet helemaal naar je zin? Zegt dit vooral! Dit pas ik graag voor je aan.

04.

Bouwen als bob de bouwer!

Wanneer we beiden tevreden zijn over de homepagina ga ik de rest van de pagina’s bouwen. Dit ga ik doen nadat ik alle content van jou heb ontvangen. Denk hierbij aan alle teksten & afbeeldingen. Ben je niet goed in teksten schrijven? Afhankelijk van de omvang van de website zal de bouw ongeveer 3 weken tot 5 weken in beslag nemen. Tussentijds zullen er nog verschillende momenten van overleg zijn om een en ander eventueel bij te sturen

05.

Tijd voor feedback!

Zoals ik al eerder heb aangegeven werken wij samen aan dit project. Ik vind het fijn om je regelmatig op de hoogte houden. Door je vanaf het begin te betrekken bij de ontwikkeling van je website kan ik op deze manier snel je feedback verwerken. Hiedoor komen we sneller tot het gewenste resultaat. Ik werk aan jouw feedback en vraag jou om kritisch naar je teksten & afbeeldingen te kijken.

06.

Time to go live!

Yeeeeh! Jouw website is ready to go! We lopen samen alles nog 1 keer na of alle linkjes het doen en of alles goed staat. Ik vind het heel belangrijk dat je zelf goed uit de voeten komt met jouw website. Je website is namelijk makkelijk aan te passen en ik leer je precies hoe je dit doet. Ook krijg je van mij een handleiding zodat je dit altijd nog terug kunt lezen! 

Pakketten

Het ontwerpen van jouw website, webshop en/of leeromgeving neemt ongeveer 4 tot 6 weken in beslag. Op basis van mijn beschikbaarheid en jouw lanceerdatum stellen we een passende planning op. De genoemde pakketten mogen in twee termijnen betaald worden, 50% bij aanvang van de opdracht en 50% vlak voor oplevering. De prijzen zijn excl. BTW. 

Voldoen onderstaande pakketten niet aan jouw wensen? Mail dan naar info@yodiregelt.nl en laat me weten wat je wensen zijn, dan denk ik graag met je mee! 

01

Start-up pakket

€ 795,-

WordPress Website

Responsive / Mobiel Vriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Social Media integratie

AVG Pakket

Voldoende Feedback Rondes

Max 5 pagina’s

Google Account + Analytics

02

Finishing Touch Pakket

€ 1295,-

WordPress Website

Responsive / Mobiel Vriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Social Media integratie

AVG Pakket

Voldoende Feedback Rondes

Max 10 pagina’s

Basis SEO instellingen

Google Acoount + Mijn bedrijf

Google Analytisch & Search Console

Goolge XML sitemap

03

Special Request Pakket

Op aanvraag

Heb je specifieke wensen?

Wil je een webshop integreren in je website?

Wil je een online leeromgeving toevoegen aan je website?

Wil jij een boekingssysteem voor je afspraken? 

Wil je een betaalsysteem om jou diensten direct online te laten betalen?

Ben je overtuigd?

Vraag hier dan vandaag nog een offerte aan! 

5 + 13 =