Yodi
Vellinga

Wie regelt? Yodi Regelt!

Wie is Yodi Vellinga?

Er is maar 1 Yodi Vellinga en dat ben ik! Geboren in Honduras, opgegroeid in het mooie Friese Grou in een echte ondernemers familie. Het regelen en organiseren zat er dan ook al goed in op jongere leeftijd. Na mijn middelbare school heb ik de hotelschool afgerond. Leuke opleiding, maar het ondernemerschap heb ik geleerd van mijn ouders.  Sinds pasen 2013 run ik dan ook restaurant & unieke evenementenlocatie It Foarûnder op het starteiland in het Sneekermer. In september 2018 heb ik een bouwval van een huis gekocht en die verbouwing moest bestaald worden en dat wilde ik zelf doen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een tijdelijke baan. Hierdoor ben ik beland als interim op de debiteuren afdeling bij ProboSign in Dokkum. In deze periode heb ik ontdekt dat ik het fijn vind om ondernemers te ondersteunen in de periodes dat zij het het nodig hebben, maar dan wel met de vrijheid van ondernemen. 

En zo is in 2019 Yodi Regelt ontstaan. In 2019 heb ik de tijd genomen om te kijken wat het beste bij me past naast het ondernemerschap in de horeca. Steeds vaker kwam de term virtual assistant voorbij op het internet en de facebook groepen ambiteuze meisjes & business babes. Ik heb diverse cursussen gevolgd zoals webassistant bij weblish, Platform M voor mijn SEO skills. Zo ben ik er achter gekomen dat ik naast het regelen en organiseren het maken van websites, webshops & online leeromgevingen heel erg leuk vindt. Een perfecte combi als je het mij vraagt. 

Wat doe ik naast ondernemen?

Reizen

Naast ondernemen is reizen mijn tweede passie. Het liefste stap ik morgenochtend op het vliegtuig en werk ik vanuit het buitenland. Dit doe ik soms en dat bevalt me prima! 

N

Bourgondier

Naast reizen houd ik van goed eten & drinken. Dit jaar heb ik bijvoorbeeld mijn eigen speciaalbier laten ontwikkelen. Overstag Blond! 

Gezelligheidsmens

Omdat reizen niet altijd mogelijk is spendeer ik mijn vrije tijd veel met vrienden en familie! Daar word ik een gelukkig mens van!

Zullen we samen gaan bouwen aan jouw bedrijf?

Liefs Yodi