a

Keuzes, keuzes keuzes. 

Er is maar 1 Yodi Vellinga en dat ben ik! Geboren in Honduras, opgegroeid in het mooie Friese Grou in een echte ondernemers familie. Het regelen en organiseren zat er dan ook al goed in op jongere leeftijd. Tijdens mijn studie hogere hotelschool heb ik mij dan ook gespecialiseerd in het ondernemerschap en project management. Zo ben ik er acht gekomen dat ik flexibel ben, snel kan schakelen en snel oplossingen kan bedenken voor bestaande problemen. Hoe leuk en vooral gezellig de hogere hotelschool was, het echte ondernemerschap heb ik geleerd van mijn ouders in ons familie bedrijf evenementenlocatie it Foarûnder. En run dit seizoensbedrijf altijd nog met heel veel plezier.

In 2018 heb ik mijn eerste huis (bouwval) gekocht en die verbouwing moest betaald worden dus daarom ben ik in 2018 opzoek gegaan naar een tijdelijke baan. Via via ben ik beland als interim debiteurenadministratie. Een hele uitdagende baan waar ik heel veel geleerd heb op financieel gebied. In deze periode heb ik ontdekt dat ik het fijn vind om ondernemers te helpen / ondersteunen in de periodes dat zij het echt nodig hebben, maar dan wel met de vrijheid van het ondernemen. 

Via de facebook groepen business babes en ambitieuze meisjes heb ik het vak virtual assistant ontdekt. Binnen een week zat ik bij de kamer van koophandel om een nieuw bedrijf starten onder de naam Yodi Regelt.

In 2019 heb ik bewust de keuze gemaakt om te kijken wat bij me past. Na het volgen van de opleiding webassistant van weblish wist ik het zeker. Ik word heel enthousiast van websites ontwerpen / bouwen en onderhouden.

In 2020 heb ik diverse trainingen in online marketing & social media marketing bij o.a. DSocials & Xplore Online & Thee met tara. gevolgd met als resultaat dat ik mijn diensten uitgebreid heb met social media beheer & social media strategie.

 

 

 

 

Naast werken ben ik gek op reizen! Australië, Nieuw Zeeland, Filipijnen, Thailand, Bali.. Fantastisch!

Hoe kan je mij omschrijven?

Direct

Ik hou van helderheid, gewoon doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daar bereik je het meest mee! 

Flexibel

Flexibel is mijn tweede naam. Loopt het even anders dan gepland. Geen probleem, snel schakelen, omdenken en dan gaan we er weer voor. 

Meedenkend

Ik krijg heel veel energie van brainstormen / sparren met ondernemers. Helemaal als ondernemers verder groeien dankzij deze sessies!

Wat doe ik naast ondernemen?

Reizen

Naast ondernemen is reizen mijn tweede passie. Het liefste stap ik morgen op het vliegtuig naar een warm tropisch oord of pak ik de auto richting de bergen om lekker te gaan snowboarden.

Bourgondiër

Wanneer het reizen niet mogelijk is kun jij mij vaak in horeca gelegenheden vinden of een avond in de keuken om te koken voor mn vrienden of familie. Dit jaar heb ik bijvoorbeeld samen met mijn vader twee speciaalbieren laten ontwikkelen. Overstag Blond & Weizen. 

Gezelligheidsmens!

Ik kan er van genieten om zoveel mogelijk vrienden en familie om mij heen te hebben. In de winter organiseeer ik dan ook vaak diners of groepsactiviteiten.