Wie is Yodi Vellinga!

Ik 

Keuzes, keuzes keuzes. 

Er is maar 1 Yodi Vellinga en dat ben ik! Geboren in Honduras, opgegroeid in het mooie Friese Grou in een echte ondernemers familie. Het regelen en organiseren zat er dan ook al goed in op jongere leeftijd. Tijdens mijn studie hogere hotelschool heb ik mij dan ook gespecialiseerd in het ondernemerschap en project management. Zo ben ik er acht gekomen dat ik flexibel ben, snel kan schakelen en snel oplossingen kan bedenken voor bestaande problemen. Hoe leuk en vooral gezellig de hogere hotelschool was, het echte ondernemerschap heb ik geleerd van mijn ouders in ons familie bedrijf evenementenlocatie it Foarûnder. En run dit seizoensbedrijf altijd nog met heel veel plezier.

In 2018 heb ik mijn eerste huis (bouwval) gekocht en die verbouwing moest betaald worden dus daarom ben ik in 2018 opzoek gegaan naar een tijdelijke baan. Via via ben ik beland als interim debiteurenadministratie. Een hele uitdagende baan waar ik heel veel geleerd heb op financieel gebied. In deze periode heb ik ontdekt dat ik het fijn vind om ondernemers te helpen / ondersteunen in de periodes dat zij het echt nodig hebben, maar dan wel met de vrijheid van het ondernemen. 

Via de facebook groepen business babes en ambitieuze meisjes heb ik het vak virtual assistant ontdekt. Binnen een week zat ik bij de kamer van koophandel om een nieuw bedrijf starten onder de naam Yodi Regelt.

In 2019 heb ik bewust de keuze gemaakt om te kijken wat bij me past. Bij toeval kwam ik de opleiding Webassistant van Weblish tegen. Na het afronden van deze opleiding heb ik de keuze gemaakt om mij te specialiseren als technisch VA. Ik vind het juist leuk om jouw website te optimaliseren, ontwerpen, updaten, blogs plaatsen op je website, social media onderhouden. Of heb je een project bedacht, maar je komt niet toe aan de uitvoering. Draag dan deze taken aan mij over zodat jij weer bezig kan met de onderdelen van je bedrijf waar je wel energie van krijgt en wat je leuk vindt. 

 

Hoe kan je mij omschrijven?

Direct

Ik hou van helderheid, gewoon doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daar bereik je het meest mee! 

Flexibel

Flexibel is mijn tweede naam. Loopt het even anders dan gepland. Geen probleem, snel schakelen, omdenken en dan gaan we er weer voor. 

Gezelligheidsmens!

Ik hou van gezelligheid. Ook op de werkvloer. Ook al gaat alles online, af en toe is het best leuk om via de telefoon of in real life af te spreken voor een brainstorm of over de samenwerking. Of na een groot project stoom afblazen onder het genot van een goed glas wijn of bier. 

Wat doe ik naast ondernemen?

Reizen

Naast ondernemen is reizen mijn tweede passie. Het liefste stap ik morgen op het vliegtuig naar een warm tropisch oord of pak ik de auto richting de bergen om lekker te gaan snowboarden.

Bourgondiër

Wanneer het reizen niet mogelijk is kun jij mij vaak in horeca gelegenheden vinden of een avond in de keuken om te koken voor mn vrienden of familie. Dit jaar heb ik bijvoorbeeld samen met mijn vader twee speciaalbieren laten ontwikkelen. Overstag Blond & Weizen. 

Gezelligheidsmens!

Wederom komt hier weer een gezelligheidsmens. Ik kan er van genieten om zoveel mogelijk vrienden en familie om mij heen te hebben. In de winter organiseeer ik dan ook vaak diners of groepsactiviteiten.