SEO Optimalisatie

Jouw bedrijf online op de kaart zetten, dat is mijn missie.

Met als doel: jouw ideale klanten bereiken.

SEO is een slechts een onderdeel van jouw online marketing mix

Een website maken is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Maar bezoekers en klanten binnenhalen, dat is een heel ander verhaal. Hoe zorg je ervoor dat je goed te vinden bent op het internet? En dat je website elke maand nieuwe bezoekers en klanten binnenhaalt.

Dit kan heel gemakkelijk met SEO. SEO is een vrijwel gratis methode om je website te optimaliseren voor zoekmachines, zodat je vindbaar bent op de zoektermen waarop jij gevonden wilt worden.

 

 

Wat ik voor je kan betekenen op het gebied van SEO

SEO strategie

Wil je met jouw website op langere termijn naadloos aansluiten op de behoeften van jouw doelgroep. Dan is jouw SEO strategie van groot belang. Waar bestaat deze strategie uit en hoe pak je dit aan? Ik help jou opweg met het vormen van jouw SEO strategie op maat. 

SEO Techniek

Bij het optimaliseren van de website kijken we eerst naar de techniek van de website. Dit is de laag die je doorgaans als gebruiker niet ziet. Wanneer de website techniek goed in elkaar steekt, heeft het optimaliseren van je overige SEO aanpassingen, zoals het creëren van content en linkmanagement, meer effect.

SEO Consult - keukentafel sessie

Wil je persoonlijk SEO-advies zonder langdurige verplichtingen? Vraag dan een keukentafelsessie aan voor een eenmalig advies gesprek. In een dagdeel werken we samen aan jouw website techniek.  

Zullen we samen gaan bouwen aan jou SEO optimalisatie?

Liefs Yodi