Seo optimalisatie

Seo-optimalisatie.

Hoe kom ik boven aan google? Is een van de meest gezochte termen bij google. Vandaag de dag is het behalen van de eerste pagina van Google met jouw website een grote uitdaging. Dit komt door de constante verandering van zoekmachines als Google, daardoor blijft SEO ook constant in ontwikkeling.

SEO is een combinatie van onder andere optimalisatie van websitetechniek linkbuilding en content optimalisatie.

Wil jij ook het maximale uithalen uit je website en zo hoog mogelijk in Google scoren? Hieronder staat een overzicht van mijn SEO-diensten.

Als je na het lezen van de uitleg nog steeds denkt: Yodi help me alsjeblieft met het instellen van SEO, laat mij dit dan vooral weten. 

SEO is dus best ingewikkeld! Maar ik probeer het in Jip en Janneke taal uit te leggen. Hieronder enkele tips die je helpen hoger in de organische zoekresultaten van Google te komen.

  1. Zorg voor de beste technische kwaliteit van je website
  2. Verwerk interne en externe links
  3. Verhoog de snelheid van je website
  4. Mobiel & gebruiks vriendelijke website
  5. Plaats relevante en authentieke content (tekst, foto’s, filmpjes)

 

 

De technische kwaliteit van je website

Als je website technisch gezien niet in orde is, kan het zomaar zijn dat de zoekmachinerobots zoals google niet eens bij jou website kunnen komen. Het is dus enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat je website technisch zo goed mogelijk op orde is, zodat jou website uiteindelijk gevonden kan worden in Google. 

Linkbuilding (intern & extern)

Zorg ervoor dat er kwalitatief hoogstaande websites (die dus voldoen aan al deze factoren) linken naar jouw website en omgekeerd. Dus heb je het over een product, restaurant, cursus, of school, link er dan ook naar en vraag andere partijen om ook naar jou te linken. Deze links moeten wel relevant zijn, dus kloppen en aansluiten bij de context. Daarnaast zijn links die vanuit sociale media ook belangrijk voor zoekmachines, dit gaan dan om de relevantie van deze berichten door het aantal likes en shares wordt bepaald. Let wel op 1 externe link is beter dan 10! En houd in de gaten dat de linkjes waar je naar toe linkt wel blijven bestaan.

Content optimalisatie

Een term die ik heel vaak hoor. Ik werk natuurlijk in een omgeving waar online marketing dagelijkse kost is. En terecht… Goede content moet kwalitatief hoogwaardig zijn, dat is fijn voor bezoekers natuurlijk, maar ook voor zoekmachines zoals Google. Door gebruik te maken van de juiste zoektermen* en door ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld al je titels, tags en je url in orde zijn, kom je al een heel eind. Zo weet Google precies waar jouw content over gaat en kan hij deze content aanbieden aan die persoon die precies hiernaar op zoek is. Google blij, bezoeker blij!

Seo diensten

01.

SEO startpakket

Ik ga voor je aan de slag om je hele basis SEO strak op orde te hebben. Dit doe ik door jouw wordpress website technisch zo hoog mogelijk te optimaliseren. Vervolgens koppel ik deze met Google Analytics, Google Search Console, Google mijn bedrijf en je XML sitemap in Google Search. Daarnaast optimaliseer ik ook je meta instellingen. Tenslotte zal ik deze technische optimalisatie meten via een GTMetrix rapport. De prijs is gebaseerd op 5 pagina’s. Mocht je website meerdere pagina’s hebben, laat me dit dan weten. Dan stuur ik je een op maat gemaakte offerte. 

€ 195,- excl. BTW 

02.

SEO follow-up pakket

Het SEO follow pakket bevat alle onderdelen uit het start-up pakket, we gaan namelijk aan de slag om de content op jouw website te optimaliseren aan de hand van een website audit. We zullen extra website optimalisatie tools inzetten om je website tot in de puntjes te optimaliseren. Dit pakket gaat tot 10 pagina’s.

€ 595,- excl. BTW

Wil jij de SEO van jouw website

door mij laten instellen?

15 + 13 =