a

Social Media uitbesteden of coaching

Waar kan ik jou het beste bij helpen?

Facebook, instagram, LinkedIn, Pinterest, Youtube, Twitter, Whatsapp zijn simpelweg niet meer weg te denken in ons dagelijkse leven. Het leuke van deze kanalen is dat het voor jouw bedrijf de ideale weg is om laagdrempelig in contact te komen met je doelgroep. Maar pas op, met 1 keer in de 3 maanden iets plaatsen en verwachten dat t de vruchten afwerpt die jij verwacht.. Zo werkt het tegenwoordig niet meer. Er moet een plan achter jouw social media zitten.

Social Media Beheer

Als ik het met ondernemers over social media heb is het 9 van de 10 keer een haat liefde verhouding. Of ze hebben er een hekel aan of ze hebben er geen tijd voor. Dat is zonde, want social media is een laagdrempelige manier om met je (potentiële) klant in contact te komen, te blijven en om meer naamsbekendheid te genereren. Gelukkig vind ik dit wel leuk om te doen! Ik ga je helpen met het bedenken van creatieve content, het maken van nieuwe berichten, het plaatsen van posts en ik reageer op de DM’s. Voor dat ik voor je aan de slag ga plan ik graag met jou een sparringsessie. Tijdens deze sparringsessie proberen we samen te achterhalen waar de beste kansen liggen, via welke social media kanalen we je doelgroep het beste kunnen bereiken.

Ondernemers houden van duidelijkheid. Dat komt goed uit, ik namelijk ook! Ik heb een paar pakketten voor je ontwikkeld zodat je weet waar je aan toe bent. Heb je nog vragen of wil je toch net iets anders dan wat hier staat? Stuur me dan een e-mail of stuur een bericht via whatsapp!

Lets begin!

€ 275 excl. BTW per maand

$

Contentkalender per maand

$

Beheer van 2-3 social media kanalen

$

Het opmaken en inplannen van 2 posts & stories per week

$

Maandelijkse rapportage

$

Af te nemen voor minimaal 3 maanden. 

On Fleek!

€ 350 excl. BTW per maand

$

Contentkalender per maand

$

Beheer van 2-3 social media kanalen

$

Het opmaken en inplannen van 3 posts per week met bijpassende stories

$

Maandelijkse rapportage

$

Af te nemen voor minimaal 3 maanden.

Serious Business!

€ 425 excl. BTW per maand

$

Contentkalender per maand

$

Beheer van 2-3 social media kanalen

$

Het opmaken en inplannen van 4 posts per week met bijpassende stories

$

Maandelijkse rapportage

$

Af te nemen voor minimaal 3 maanden.

Social media strategie

Zo’n plan heet een social media strategie. Maar hoe begin je een social media strategie? Vaak begint een strategie met het zetten van bepaalde doelen. Dit ga jij ook doen. Maar voordat jij begint met het samenstellen van je strategie gaan we beginnen bij jou. Ik wil namelijk weten wie jij bent, wat voor bedrijf je hebt of je al begonnen bent met social media of dat je nog moet beginnen.

$

Wil jij 2021 beginnen met een heldere social media strategie? 

$

Heb jij handvaten nodig bij het creëren van deze social media strategie?

$

Ben je klaar met omklooien?

$

Wil jij tips voor jouw social media kanalen om deze een boost te geven?

$

Wil jij je bedrijf online laten groeien?