a

Te druk? 

Laat mij jou helpen!

Gefeliciteerd! Je eigen bedrijf loopt goed! Zelfs zo goed dat je te weinig uren in de week hebt om alle taken zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Wil jij dat je online zichtbaar bent maar heb je hier geen tijd voor? Wat kan ik voor je betekenen?

$

Websites: het maken van websites, het optimaliseren en beheren van websites. Het toevoegen van nieuwe pagina’s aan bestaande pagina’s. 

$

Heb jij nog niets aan SEO gedaan, wil je hier wel mee beginnen, maar heb je hier geen kennis van en wil je een goede basis hebben staan?

$

Email marketing: Campagnes maken, versturen, koppelen met je website

$

Social Media: Content maken voor social media kanelen, content planning beheren. 

$

Heb je content klaar liggen voor een nieuwe brochurer / flyer / powerpoint presentatie. Dit kan ik voor je opmaken in indesign, illustrator of canva. 

Je gaat met iemand werken die

Direct is

Ik hou van helderheid, gewoon doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daar bereik je het meest mee! 

Flexibel is

Flexibel is mijn tweede naam. Loopt het even anders dan gepland. Geen probleem, snel schakelen, omdenken en dan gaan we er weer voor. 

Oplossingsgericht

Meedenken, sparren, zoeken naar oplossingen dat is wat ik leuk vind. Naast jou te ondersteunen in diverse taken vind ik het heel leuk om met je te sparren over jouw bedrijf om te kijken hoe bepaalde bedrijfsprocessen geautomatiseerd kunnen worden zodat het werk voor jou alleen maar makkelijker wordt. 

Tarieven

Uurtarief

Je kunt mij al vanaf een paar uur wer week of per maand inzetten. Is het een tijdelijke klus of zijn het structurele taken. Mijn uurtarief is € 50 excl. BTW

Strippenkaart

Heb je structurele taken voor mij in het verschiet dan is het misschien fijn om met een strippenkaart / abonnement te werken. Let op deze uren zijn maximaal 3 maanden geldig.:

$

5 uren € 275,- excl. BTW

$

10 uren € 525,- excl. BTW

Projectbasis

Voor ontwerp opdrachten werk ik graag met een vaste projectprijs. Wil je voor andere werkzaamheden ook liever een projectprijs, in overleg is vrijwel alles mogelijk.