Wat kan ik voor jouw betekenen als Technisch VA

Ik krijg er energie van om jou wordpress website te bouwen, om te onderzoeken of je website geoptimaliseerd is en of je goed vindbaar bent voor  onze vriend / vijand Google – SEO.

Wil jij ook dat je online zichtbaar bent, maar heb je daar geen tijd voor? Ik kan je ondersteunen door het versturen van digitale nieuwsbrieven (email marketing) en je sociale media kanalen voor je beheren of misschien wel te activeren.

Heb je een bestaand bedrijf, maar wil je deze uitbreiden met een webshop? Dan kom ik graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en dit voor jou te realiseren.

Heb je een onderneming die cursussen aanbiedt? Maar lijkt dit je het ook wat om online aan te bieden? Als jij me de structuur & inhoud van je cursus aanbiedt dan tover ik dit om in een online leeromgeving. 

Website laten bouwen

Wil je graag een website die je zelf heel eenvoudig kunt beheren? Dan is een WordPress website voor jou een mooie optie. Zo kun je zelf een blog plaatsen, een tekst of afbeeldingen aanpassen, een nieuwe pagina maken en nog veel meer. Het beheren is dus eenvoudig! Zodra de website af is krijg jij van mij een korte training & handleiding.

SEO optimalisatie

Bij het optimaliseren van de website kijken we eerst naar de techniek van de website. Dit is de laag die je doorgaans als gebruiker niet ziet. Wanneer de website techniek goed in elkaar steekt, heeft het optimaliseren van je overige SEO aanpassingen, zoals het creëren van content en linkmanagement, meer effect.

Online Marketing

Je wilt heel graag je online marketing een boost geven maar je weet niet waar je moet beginnen. Dat geeft niet. Want dan beginnen we bij het begin. Een marketing strategie sessie bij jou of bij mij aan de keukentafel. Benieuwd wat ik op gebied van online marketing voor je kant betekenen?

WORDT AAN GEWERKT!

Grafisch Design

Heb je heel veel plannen voor Social media, flyers, brochures, advertenties, maar kom je er niet aan toe? Ik kan je hier mee helpen. Ik gebruik hier voor tools als Canva & Indesign & illustrator voor. Jij geeft mij de inhoud en structuur, dan regel ik de rest.

Het zelfde geldt voor een presentatie. Je hebt de inhoud klaar, maar je wilt ook een mooi design maar je heb je hier geen tijd voor?

WORDT AAN GEWERKT.

Jouw bedrijf online op de kaart zetten, dat is mijn missie.

Met als doel: jouw ideale klanten bereiken.